As Oy Runebergin Townhouse Porvoo

Ennakkomarkkinoinnissa

Runeberginkatu 10, 06100 Porvoo

Ennakkomarkkinoinnissa

As Oy Runebergin Townhouse Porvoo on ennakkomarkkinoinnissa. Asuntojen hakuaika alkaa tiistaina 18.6.2024 klo 12.00 ja päättyy perjantaina 28.6.2024 klo 12.00. Varaushakulinkki avautuu verkkosivuille heti kun hakuaika on alkanut.

Hakuaikana nimivarauksen jättäneistä varaushakijoista asuntojen ostajat valitaan lähetettyjen varaushakemusten saapumisjärjestyksessä. Liittymällä ennakkovaraajien listalle saat linkin varaushakemukseen päivää ennen varauslinkin julkaisua sivustoilla.

Liity ennakkovaraajien listalle

Jätä meille yhteystietosi ja liity ennakkovaraajien listalle. Ennakkovaraajana saat etukäteen tietoa haku- ja varausohjeista ja pääset täyttämään varaushakemuksen ennen varauslinkin julkaisua sivustoilla.

Fimman uudet uniikit
kaupunkikodit Porvoon
keskustan empirealueelle

Porvoon empire keskustaan Runeberginkadun ja Laivurinkadun kulmaan rakennetaan ekologisia massiivipuisia koteja. As Oy Runebergin Townhouse Porvoo muodostuu kahdeksasta kolmikerroksisesta kaupunkikodista. Nämä kodit rakennetaan kestävästä massiivipuusta ja ne toimivat hiilivarastona. Viimeistelty design näkyy tyylikkäässä ja toimivassa suunnittelussa, aistikkaissa ja moderneissa pintamateriaaleissa sekä upeissa isoissa ikkunoissa. Sijainti kaupungin keskustassa, kivenheiton päässä joenrannan suosituista kahviloista ja ravintoloista sekä vierasvenesatamasta, on ihanteellinen kaiken ikäisille asukkaille.

”Nämä viehättävät massiivipuukodit on suunniteltu yrityksemme perusidealla: Terve. Kestävä. Kaunis. Rakennus istuu täydellisesti osaksi ympäröivää rakennuskantaa ja tarjoaa asukkaille luonnonläheistä, rauhallista elämää kaupungin keskustassa. Asunnot ovat niin sijainniltaan kuin arkkitehtuuriltaan aivan ainutlaatuisia.”
- Arkkitehti Salla Törmänen
  • – Ainulaatuinen sijainti
  • – Suomalaista massiivipuuarkkitehtuuria
  • – Viihtyisät ja toimivat kodit

As Oy Runebergin Townhouse Porvoo

Tilanne

Ennakkomarkkinoinnissa

Asuntojen koot

128 – 131 m2

Kohteen tyyppi

RS-kohde

Autopaikat

15 autopaikkaa

Osoite

Runeberginkatu 10, 06100 Porvoo

Arvioitu aloitusaika

2024

Asunnot

8 townhouse kotia

Arvioitu valmistumisaika

2025

Sijainti

Näin upeaa sijaintia on harvoin tarjolla uudiskohteissa. Porvoon keskiaikainen historia Suomen toiseksi vanhimpana kaupunkina vanhoine rakennuksineen luo upean ja viihtyisän pienen kaupungin asuinympäristön.

Palvelut ovat helposti saavutettavissa, vaikka kävellen. Länsirannan puolella on kattavat palvelut, päivittäistavarakaupat, terveyskeskus ja harrastusmahdollisuudet. Keskustan puolella Porvoon kauppatori, venesatama, ihanat kaupunkipuistot, eri asteiset koulut, päiväkodit, kaupat, ravintolat ja upea vanha kaupunki ovat lähellä.

Porvoossa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Asukkaille on tarjolla ulkoilureitit, luontopolut, uimarannat, jäähalli, uimahalli, Kokonniemen maauimala ja hiihtokeskus sekä veneilyreitit merelle.

Julkiset liikenneyhteydet Porvoossa ovat bussit, jotka lähtevät kauppatorilta noin 300 metrin päästä. Omalla autolla pääsee helposti moneen suuntaan esim. Helsinkiin ajaa alle tunnissa.

Ylellisyyttä ja luonnonvaloa

Uudisrakennus on arkkitehtuuriltaan kaunis ja se istuu hyvin Porvoon arvokkaaseen empire kaupunkiympäristöön kauniine aumakattoineen. Katujulkisivujen kattolyhdyt keventävät rakennusta ja luovat mielikuvan kaksikerroksisesta rakennuksesta. Yhtiöön rakennetaan huolella suunniteltuja edustavia koteja ja materiaalina käytetään CLT-massiivipuuta.

Asunnoista seitsemän on kooltaan 131 m2 ja yksi 128 m2. Asunnot ovat kolmessa tasossa. Suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota kodikkuuteen, muuntojoustavuuteen ja toimivuuteen. Pohjat ovat avaria ja isoista karmittomista ikkunoista valo tulvii sisään. Materiaalit ovat luonnonmukaisia ja rakenteet hengittäviä. Asuntojen sisustukseen on valittu vain laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, mikä on aistittavissa näiden kotien tunnelmasta. Nurkat ja liitokset toteutetaan tarkasti, eikä lattioiden ja kattojen rajoissa ole listoja, mikä on osoitus laadukkaasta viimeistelystä ja harkituista yksityiskohdista.

Tilojen muunneltavuus helpottaa löytämään juuri omaan elämäntilanteeseen sopivan ratkaisun. Alakerran huone toimii niin asumisesta erotettuna työhuoneena kuin vanhempien rauhallisena makuuhuoneena. Asunnoissa on lähtökohtaisesti kolme tilavaa makuuhuonetta ja halutessa kaksi niistä voidaan jakaa kahdeksi huoneeksi, jolloin makuuhuoneita onkin viisi. Pohja on muokattavissa erilaisiin asumisen tarpeisiin.

Laadukas suunnittelu, aito massiivipuurakenne ja premium-tason sisustusmateriaalit tekevät näistä kodeista kauniita, terveellisiä ja kestäviä. Täällä on varmasti hyvä asua!

Oma rauhallinen piha keskellä kaupunkia

Joka asunnon edustalla on oma piha-alue, jota kiertää pensasaita. Katetulla terassilla on tilaa pyörille tai niitä voi säilyttää oman asunnon sisäänkäynnin vieressä olevassa isossa lämpimässä ulkovarastossa. Ensimmäiseen kerrokseen tulee kadun puolelle talon ilmeeseen sopivia ranskalaisia parvekkeita. Toisen ja kolmannen kerroksen lasitetut parvekkeet avautuvat sisäpihan puolelle, joelle päin.

Yhteiselle piha-alueelle tullaan istuttamaan vehreyttä tuovia puita ja pensaita. Kulkureitit tehdään laadukkaasta kiveyksestä ja piha valaistaan miellyttävästi. Tontilla oleva taloyhtiöön kuulumaton 1950-luvun hulppea punatiilinen kaupunkihuvila kunnostetaan alkuperäiseen loistoonsa. Alueen historialle arvokas rakennus luo paikalle tarinaa, patinaa ja kerroksellisuutta.

Taloyhtiöllä on viisitoista autopaikkaa, joista yhdeksän sisäpihalla ja kuusi Laivurinkadun puolella. Autopaikoista yksitoista myydään erillisinä osakkeina. Osakkaille myytäviin autopaikkoihin kuuluu sähköauton latausasema. Autopaikoista kolme jää vieraspaikoiksi ja yksi LE-paikaksi. Pihalla on talousrakennus, johon tulee taloyhtiön tekninen tila sekä jätekatos.

Oma suojaisa piha

Parvekkeelta näkymä joelle päin

Ulkona olemista kolmessa kerroksessa

Asunnot

Asunnot A, B, C, D, E, F ja G

Huoneistoala

131 m²
3-5 mh, olohuone, ruokailutila, keittiö, pantry, kph, sauna, wc, kph, khh, tkn/ulkovarasto, 2 x lasitettu parveke, terassi

Ensimmäinen kerros

Astuessasi sisään tähän viehättävään asuntoon tulet väljään eteisaulaan, josta avautuu lasisten pariovien ansiosta näkymä koko asunnon läpi kadulle asti. Eteisen vaatesäilytys on järjestetty upotettujen kaapistojen sisään. Alimmassa kerroksessa on todella tilava makuuhuone, joka on mahdollista jakaa kahdeksi erilliseksi huoneeksi. Asunnon pohjakerrokseen on myös sijoitettu upeat pesutilat ja sauna, joita jakaa tyylikäs lasiseinä.

Toinen kerros

Nouset ylös seuraavaan kerrokseen lasikaiteisia portaita pitkin, jotka lisäävät huoneistoon myös avaruuden tunnetta. Toisessa kerroksessa avautuu valoisa olohuone. Sisäpihan puolella keittiö sekä ruokailutila ovat yhtä suurta avaraa tilaa, josta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Kauniit ja laadukkaat Puustellin kaapistot sekä erillinen liukuovellinen pantry eli ruokakomero antavat keittiötilaan hyvin säilytystilaa ja mahdollistavat mukavat yhteiset kokkaushetket sekä vieraiden kestityksen. Kesäisistä ruokailuhetkistä voi nauttia myös omalla parvekkeella, joka on kätevästi ihan keittiötilojen vieressä. Kerroksessa on myös erillinen vieras-wc.

Kolmas kerros

Tyylikkäät portaat jatkuvat kolmanteen kerrokseen, joka on pyhitetty levolle ja sieltä löytyykin makuuhuoneet asunnon molemmista päädyistä. Toisesta ylimmän kerroksen makuuhuoneesta on käynti asunnon toiselle parvekkeelle. Tämä lasitettu parveke tuo mahdollisuuden nauttia kesäillan kauneudesta ja Porvoon joelle avautuvasta vehreästä näkymästä. Kadunpuoleisessa makuuhuoneessa on osittain vino sisäkatto sekä kattolyhty ikkunoineen, mikä luo arvokasta ullakkohuoneiston tunnelmaa tilaan. Tämänkin huoneen voi jakaa kahdeksi pienemmäksi huoneeksi. Mukavuutta ja joustavuutta arkisiin touhuihin tuo ylimmän kerroksen erillinen kodinhoitohuone ja etenkin lapsiperheen kaipaama toinen kylpyhuone.

Liity ennakkovaraajien listalle!

Jätä meille yhteystietosi ja liity ennakkovaraajien listalle. Ennakkovaraajana saat etukäteen tietoa haku- ja varausohjeista ja pääset täyttämään varaushakemuksen ennen varauslinkin julkaisua sivustoilla.

Asunto H

Huoneistoala

128 m²
2-4 mh, olohuone, ruokailutila, keittiö, pantry, kph, sauna, wc, kph, khh, tkn/ulkovarasto, 2 x lasitettu parveke, terassi

Päätyhuoneisto

Päätyhuoneisto eroaa muista asunnoista aukotuksen ja kolmannen kerroksen pohjan osalta. Asuntopiha on myös hieman muita isompi. Ensimmäisessä kerroksessa on ikkuna Laivurinkadulle päin eteisestä ja makuuhuoneesta. Alakerran makuuhuoneessa ei ole ranskalaista parvekeikkunaa.

Toisessa kerroksessa keittiössä ja olohuoneessa on ikkuna. Olohuoneessa on ranskalainen parvekeikkuna. Kolmannessa kerroksessa on kahdella sivulla osittain vino sisäkatto, minkä vuoksi asunnon huoneistoala on hieman muita asuntoja pienempi. Tässä asunnossa Runeberginkadun puoleisessa makuuhuoneessa on aivan uniikki ullakkohuoneen tunnelma, sillä yksi kattolyhdyn ikkuna avautuu Runeberginkadulle päin ja Laivurinkadulle on ranskalainen parvekeikkuna, josta voi nähdä joelle. Tätä huonetta ei voi jakaa kahdeksi, toisin kuin muissa asunnoissa. Päämakuuhuoneessa, josta on pääsy sisäpihan puoleiselle lasitetulle parvekkeelle, on yhdellä sivulla vino sisäkatto. Kattomuodon vuoksi myös parvekkeen pinta-ala on hieman pienempi kuin muissa asunnoissa.

Materiaalivalinnat

Kohteen sisustus- ja materiaalivalinnat luovat tyylikkään ja harmonisen kokonaisuuden. Luonnolliset, aidot ja kestävät materiaalit tekevät kokonaisuudesta kauniin. Puun, betonin ja lasin yhdistelmä, sekä muut tarkoin harkitut ja tyyliin sopivat sisustusvalinnat sopivat hyvin FIMMA kodin yhtenäiseen tyyliin. Luonnollinen ja elävä puupinta yhdistettynä karmittomiin ja listattomiin laseihin sekä elävään betonilattiaan luovat tyylikkään ja arvokkaan kokonaisuuden.

Asunnoissa on paljon mahdollisuuksia muunnella toimintojen sijaintia ja makuuhuoneiden määrää. Sisustuksen värimaailman voi vaihtaa kiintokalusteiden, portaiden, väliovien sekä sähkökalusteiden osalta valkoisesta mustaan. Hanojen ja suihkujen värivalinnoilla voit viimeistellä kotisi tunnelman. Kodin varustelua voi parannella omalla sisähissillä, kiertoilmatakalla, ulkoporealtaalla, aurinkopaneelijärjestelmällä tai nopealla sähköauton latausasemalla.

Sisustusraha 20.000 €

Asunnon ostaja saa käyttöönsä 20.000 € arvoisen sisustusrahan!

Sisustusrahan voi käyttää joko osin tai kokonaan haluamiinsa lisä- ja muutostöihin, tai autopaikan ostoon. Mahdollinen käyttämätön osuus hyvitetään kokonaisuudessaan asunnon hinnasta.

Lataa materiaaliesite tästä!

Materiaaliesitteestä löydät kattavasti tietoa kohteen materiaaleista ja valmiiksi mietityistä lisä- ja muutostyövaihtoehdoista.

Lataa materiaaliesite tästä!

Asunnot ja hinnat

Asunnot

A1
131m2
772 000 €
Varaus aukeaa myöhemmin
B1
131m2
772 000 €
Varaus aukeaa myöhemmin
C1
131m2
772 000 €
Varaus aukeaa myöhemmin
D1
131m2
772 000 €
Varaus aukeaa myöhemmin
E1
131m2
772 000 €
Varaus aukeaa myöhemmin
F1
131m2
772 000 €
Varaus aukeaa myöhemmin
G1
131m2
772 000 €
Varaus aukeaa myöhemmin
H1
128m2
772 000 €
Varaus aukeaa myöhemmin

Autopaikat

1
7 000 €
Varaus aukeaa myöhemmin
2
7 000 €
Varaus aukeaa myöhemmin
3
7 000 €
Varaus aukeaa myöhemmin
4
7 000 €
Varaus aukeaa myöhemmin
5
7 000 €
Varaus aukeaa myöhemmin
6
7 000 €
Varaus aukeaa myöhemmin
7
7 000 €
Varaus aukeaa myöhemmin
8
7 000 €
Varaus aukeaa myöhemmin

Rakennustapaseloste

Yleistä

Perustettava Asunto Oy Runebergin Townhouse Porvoo koostuu kahdeksasta townhouse huoneistosta. Yhtiö rakennetaan omalle tontille osoitteeseen Runeberginkatu 10, 06100 Porvoo.

Asemakaava

Tontilla on lainvoimainen asemakaava. Lisätietoja kaavoituksesta saa Porvoon kaupungilta puh. (019) 520211.

Perustukset ja alapohja

Perustukset ovat betoniperustukset. Rakennusten alapohjat ovat ontelolaattarakenteisia tuulettuvia alapohjia.

Runko

Huoneistojen ulkoseinät ovat CLT-massiivipuulevyrakenteisia. Rakennuksissa on puujulkisivu.

Vesikatto ja yläpohja

Vesikatto on ristikkorakenteinen. Pintamateriaalina on pelti. Yläpohjan eristeenä on puukuitueristys. Yläpohjat ja katokset ovat CLT-massiivipuulevyrakenteisia. Räystäät ovat puurakenteisia.

Väliseinät

Huoneistojen väliseinät ovat CLT-massiivipuulevyrakenteisia.

Ikkunat ja ulko-ovet

Asuntojen ikkunat ovat kolminkertaisia puurakenteisia lämpölasielementti-ikkunoita. Ulkopuolen verhous on alumiinia. Ikkunat voivat olla myös kiinteitä, karmittomia ikkunoita. Ulko-ovet ovat puuovia. Parvekeovet ovet ovat lasiovia. Sisäovet ovat tehdasvalmisteisia laakaovia. Saunatilan ovet ovat lasiovia.

Lattiat

Eteisten, aulojen, alakerran makuuhuoneiden, keittiöiden, pantryjen, ruokailutilojen ja olohuoneiden lattiamateriaali on hiottu betonilattia. Yläkerran aulojen ja makuuhuoneiden lattiamateriaali on tekstiililaatta. Kylpyhuoneiden, saunojen, kodinhoitotilojen, WC tilojen ja varastojen/teknisten tilojen lattiamateriaali on lasitettu porcelanato laatta.

Seinäpäällysteet

Eteisten, aulojen, makuuhuoneiden, keittiöiden, pantryjen, ruokailutilojen, olohuoneiden, kodinhoitohuoneiden ja varastojen/teknisten tilojen seinäpinnat ovat kuultokäsitelty CLT. Kylpyhuoneiden ja WC tilojen seinämateriaali on lasitettu porcelanato laatta, tai lasitettu porcelanato laatta ja kuultokäsitelty CLT. Saunojen seinäpinnat ovat puupaneeli ja lasi.

Katot

Huoneistojen kattomateriaali on kuultokäsitelty CLT. Kylpyhuoneiden, saunojen, kodinhoitotilojen, WC tilojen, pantryjen ja varastojen/teknisten tilojen katot ovat alaslaskettuja kattoja ja kattomateriaali on puupaneeli.

Kalusteet ja kodinkoneet

Kalusteet ovat tehdasvalmisteisia kiintokalusteita. Keittiöissä on tasoon upotettu induktioliesi, kalusteeseen upotetut erillisuuni, mikro, astianpesukone, jääkaappi ja pakastinkaappi. Liesituuletin aktiivihiilisuodattimella.

Ilmanvaihto, lämmitys ja vesi

Yhtiö liitetään kaupungin vesi- ja viemäriverkostoon sekä kaukolämpöverkostoon. Asunnot varustetaan huoneistokohtaisilla, lämmöntalteenotolla varustetulla koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla, sekä vesi- ja sähkömittareilla. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys.

Terassit ja parvekkeet

Huoneistoissa on terassit ensimmäisessä asuinkerroksessa ja parvekkeet ylemmissä asuinkerroksissa. Terassit ja parvekkeet ovat koko asunnon levyisiä. Ylempien kerrosten parvekkeet ovat lasitettuja.

Järjestelmät

Yhtiö liitetään alueen sähköverkostoon, sekä tele- ja antenniverkkoon (esim. Elisa).

Varastotilat

Jokaisella huoneistolla oma varastotila.

Autopaikat

Yhtiössä on viisitoista autopaikkaa, joista yksitoista erillisinä osakkeina myytäviä, kaksi vieraspaikkaa ja yksi LE-paikka. Erillisinä osakkeina myytävistä autopaikoista kahdeksan varustetaan pienitehoisella sähköauton latausasemalla.

Pihat ja jätekeräys

Pihat toteutetaan pihasuunnitelman mukaisesti. Yhtiöllä on yhteinen jätekeräyspaikka.

Liity ennakkovaraajien listalle!

Jätä meille yhteystietosi ja liity ennakkovaraajien listalle. Ennakkovaraajana saat etukäteen tietoa haku- ja varausohjeista ja pääset täyttämään varaushakemuksen ennen varauslinkin julkaisua sivustoilla.

Fimma Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Kaikki sivustolla käytetyt visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä esitetystä kohteesta, eivätkä välttämättä vastaa kaikkien yksityiskohtien osalta toteutuvaa kohdetta. Tulossa olevien hankkeiden yhteydessä esitettävät kuvat ovat aina alustavia. Visualisointikuvissa voi esiintyä lisähintaisina muutostöinä toteutettavia kalusteita ja laitteita, kohteen vakiomateriaalit esitellään materiaaliesitteissä. Kaikkien sivustolla esitettävien kuvien käyttöoikeudet kuuluvat Fimma Oy:lle, kuvien luvaton käyttö on kiellettyä.

© Fimma Oy 2024 | Tietosuojaseloste | Evästeet