Meistä

Parempien kotien
puolesta

FIMMA on perustettu, jotta ihmiset saisivat asua paremmissa kodeissa. Luomme koteja, jotka säilyttävät kauneutensa ja terveellisyytensä sukupolvelta toiselle, ja jotka vastaavat myös tulevaisuuden asumisen ja kestävän kehityksen vaatimuksiin. FIMMA-kodit ovat vastuullisesti, kestävästi ja nopeasti rakennettavia. Ne ovat koteja, joihin voi ihastua yhä uudelleen ja uudelleen. Teemme tätä rakkaudesta lajiin. Otamme rohkeasti askeleita eteenpäin kehittääksemme tuotettamme ja tarjotaksemme asiakkaillemme entistäkin yksilöllisempiä ja kestävämpiä asumisratkaisuja massiivipuusta. Hyvä fiilis alkaa omasta kodista.

Toimintamalli

FIMMA toteuttaa suomalaista modernia massiivipuuarkkitehtuuria täysin uudenlaisella konseptilla. Omaan suunnitteluun, toimintojen ohjaamiseen ja monialaiseen kumppaniverkostoon perustuva toimintamalli mahdollistaa laaja-alaisen osaamisen, prosessien kehittämisen, sekä henkilö- ja tuotantoresurssien hyödyntämisen ilman omaa raskasta organisaatiota ja investointitarpeita. Uniikit, huippuunsa kehitetyt suunnittelu- ja valmistusprosessit ovat avain tulevaisuuden rakentamiseen.

Henkilöt yrityksena takana

Jesse Törmänen
Toimitusjohtaja
Perustajaosakas ja omistaja

Jesse on FIMMAn toimitusjohtaja. Jesse vastaa kumppanuuksista, hallinnosta ja asiakkuuksista.

”Minua kiinnostaa uudenlainen, nykyteknologiaa hyödyntävä tapa valmistaa parempia koteja asiakkaille. Uskon että hyvin suunniteltu ja toteutettu tuote yhdessä hiottujen tuotantoprosessien kanssa johtaa upeaan lopputulokseen.”

Salla Törmänen
Arkkitehti SAFA
Väitöskirjatutkija
Perustajaosakas ja omistaja

Salla vastaa suunnittelusta ja suunnitteluyhteistyöstä. Fimma-kotien ilme on Sallan käsialaa.

”Olen kiinnostunut kestävästä ja terveellisestä rakentamisesta sekä ihmisten tavoista asua. Työssäni minulle on tärkeää, että voin vaikuttaa rakentamisen laatuun ja saan luoda ihmisille ihania koteja.”

Arvot

Tekemistämme ohjaa kolme tärkeää arvoamme: rohkeus, innovatiivisuus ja arvostaminen. Ammennamme menneestä hyväksi todettua, hyödynnämme nykyteknologiaa ja katsomme rohkeasti kohti tulevaa. Kehitämme jatkuvasti yhdessä kumppaneidemme kanssa parempia suunnitteluratkaisuja, toimintamalleja ja toteutustapoja. Tärkeintä sekä meille että kumppaneillemme on hyvän lopputuloksen tekeminen. Luomme uutta toisia arvostaen ja kaikkia palkitsevasti.

Rohkeus

CLT-massiivipuurakentaminen on vielä tuore markkinoilla, mutta sen suosio ja tunnettavuus on vahvassa kasvussa. Siksi vaaditaankin rohkeutta ottaa isoja askeleita alan ratkaisujen kehittämisessä, niin suunnittelun kuin toteutuksenkin parissa. Laaja kumppaniverkostomme on rohkeasti mukanamme tällä matkalla.

Innovatiivisuus

Innovatiivisuus ja intohimo tekee työstämme uudenlaisen puurakentamisen parissa antoisaa. Uudenlaiset tuotantomenetelmät, paremmat rakenneratkaisut ja kauniimpi lopputulos innostavat meitä kehittämään tuotetta niin että lopputuloksena on aina vain parempi massiivipuukoti.

Arvostaminen

Toimintamme perustuu hyviin kumppanuuksiin. Pitkä ja hedelmällinen yhteistyö ja menestys syntyvät vain aidosta arvostamisesta. Arvostaminen koskee niin asiakkaita, tehtaita, tuotantolaitoksia kuin asentajiakin. Teemme aidosti ja innostuneesti työtämme niin, että myös kaikki projektissa mukana olevat kumppanimme menestyvät.

© Fimma Oy 2024 | Tietosuojaseloste | Evästeet