Koti kuin
kaluste

Ainutlaatuinen
massiivipuukoti

FIMMA-koti on yhtenäinen kokonaisuus, jonka kaikki rakenteet – seinät, katot ja lattiat - valmistetaan CLT-massiivipuusta. Luonnollinen ja elävä puupinta yhdistettynä karmittomiin ja listattomiin laseihin, elävään betonilattiaan, tai muihin tarkkaan valittuihin sisustusmateriaaleihin luovat kauniin ja harmonisen kokonaisuuden. FIMMA-koti onkin kuin unelmiesi pohjalta koottu designkaluste, jonka harkitusti toteutetut muodot ja yksityiskohdat hurmaavat katsojansa ja tekevät kodista ainutlaatuisen.

Kaunis. Terve. Kestävä.

FIMMA-kodin yksilöllinen kauneus syntyy yksityiskohtaisen arkkitehtuurin, kestävien materiaalien, sekä nykyaikaisten valmistus- ja asentamismenetelmien yhteisvaikutuksesta. Pääraaka-aineemme, vahva CLT-massiivipuu, antaa kodin hengittää, kestää aikaa ja elämää ja toimii hiilivarastona koko elinkaarensa ajan. Massiivipuisen umpirakenteen ansiosta FIMMA-kodin kaunis muoto, terveellinen sisäilma ja rakenteen kestävyys säilyy sukupolvelta toiselle.

Kaunis.

Entä jos lempikalusteesi ei olisikaan design-tuoli, vaan se olisi kotisi? Sellaiseksi FIMMA-kodit on suunniteltu. FIMMA-kodin kauneus syntyy innovatiivisesta massiivipuuarkkitehtuurista, skandinaavisesta muotoilusta ja harkituista detaljeista. Massiivipuun luonnollinen kauneus ja materiaalien tarkka ja harkittu yhteensovittaminen tekee kodista kauniin. Hyvin suunniteltu koti on paikka, johon ihastuu yhä uudelleen ja uudelleen.

Arkkitehtoninen

Yhdistelmä suomalaista massiivipuuarkkitehtuuria ja muotoilua.

Viimeistelty

Laadukkaat materiaalit ja viimeistellyt yksityiskohdat.

Luonnollinen

Aito massiivipuu on luonnollisesti kaunis.

Terve.

FIMMA-koti on paikka, jossa ei tarvitse murehtia sisäilmaongelmista tai rakenteiden kestävyydestä. Kaikki seinät, katot ja lattiat ovat aitoa ja kestävää umpipuuta. Umpipuurakenne on turvallinen, sillä puu on huono kasvualusta mikrobeille ja homeille. Puun luontainen kyky varastoida ja vapauttaa sisäilman kosteutta pitää sisäilman miellyttävänä ja terveellisenä. Näkyvillä puupinnoilla on todistetusti myös mieltä rauhoittava vaikutus, mikä lisää viihtyisyyttä yhdessä listattoman ja karmittoman toteutustavan kanssa. FIMMA-kodissa on hyvä asua.

Hyvä sisäilma

Luonnollinen puurakenne pitää sisäilman kosteuden tasaisena. Kodissa on helppo hengittää.

Mielenrauhaa

Aidolla puupinnalla on tutkitusti mieltä rauhoittava vaikutus.

Turvallinen

Umpipuurakenne on turvallinen, sillä puu on huono kasvualusta mikrobeille ja homeille.

Kestävä.

FIMMA-kodit ovat massiivipuisten rakenteidensa ansiosta aidosti koteja, jotka kestävät jykevinä ja terveinä sukupolvelta toiselle. Umpipuinen rakenne tekee käytöstä ja huollosta helppoa. Taulujen, hyllyjen, tai vaikkapa riippukeinun kiinnittäminen haluamaansa paikkaan onnistuu helposti ja turvallisesti. Lisäksi CLT-massiivipuusta valmistetut FIMMA-kohteet ovat ilmastoteko, sillä puu sitoo hiiltä ja puhdistaa ilmaa pelkällä olemassaolollaan.

Pitkäikäinen

Rakennamme koteja, jotka kestävät sukupolvelta toiselle.

Puu kestää

Massiivipuu seisoo tukevasti aloillaan ja kestää rajutkin sääolosuhteet.

Vastuullinen

Jokainen massiivipuukoti toimii hiilivarastona.

FIMMA-koteja
tukevat trendit

Nykyään yhä useammin kodin hankintapäätökseen vaikuttavat paitsi toimiva pohjaratkaisu ja sopiva sijainti, myös nopea ja turvallinen rakennustapa, kestävät ja ympäristöystävälliset materiaalit sekä kaunis muotoilu ja kodikkuus. Vihreät valinnat ja ympäristötietoisuus muokkaavat kodin arvoja ja kauneuskäsitystä tällä hetkellä.

Uusi rakentamistapa - kootaan kuin kaluste

FIMMA-kodin rakenteet suunnitellaan ja valmistetaan “Koti kuin kaluste” –periaatteella. Kodit kootaan valmiista osista rakennuspaikalla, jolloin se on kerralla valmis. Valmiita osia ovat mm. ulkoseinät, väliseinät, välipohjat, yläpohjat ja julkisivurakenteet. Yhden kodin osat kootaan parhaimmillaan jopa päivissä paikalleen, jonka jälkeen voidaan aloittaa kodin varustelu- ja sistustustyöt.

Vastuullisuus ja ekologisuus

Ihmiset haluavat yhä enemmän vastuullisia asumisvaihtoehtoja. Ratkaisut, jolla saavutetaan ekologinen ja kestävä lopputulos, vastaa yhä useampien uudesta kodista haaveilevien arvoja. Jokainen FIMMA-koti toimii hiilivarastona koko elinkaarensa ajan.

Terveellisyys ja hyvä sisäilma

Sisäilmaongelmat ja erilaiset jo rakennusaikana syntyvät vauriot ovat herättäneet ihmiset. FIMMAn ratkaisu tähän on terveelliset ja luonnonmukaiset materiaalit, sekä rakennusajan minimointi, jolloin rakennusaikaisia vaurioita ei pääse syntymään. Lisäksi umpipuinen rakenne varaa ja vapauttaa kosteutta, sekä puhdistaa sisäilmaa.

Samanhenkiset alueet

On tutkittu, että ihmiset haluavat olla kaltaistensa seurassa. Senkin vuoksi FIMMAn arkkitehtonisesti kaunis puukoti on houkutteleva muuttokohde ja nostaa alueen arvoa. FIMMA rakentaa uniikkeja ja monimuotoisia kokonaisuuksia, joissa kaunis muotoilu ei vaikuta kustannuksiin.

Yleiset FIMMA-kodin materiaalit

FIMMA-kotien sisustus- ja materiaalivalinnat luovat tyylikkään ja harmonisen kokonaisuuden. Luonnolliset, aidot ja kestävät materiaalit tekevät kokonaisuudesta kauniin...

© Fimma Oy 2024 | Tietosuojaseloste | Evästeet