Palvelumme

Tilaa tai varaa
FIMMA-koti

Oman FIMMA-kodin hankinta on helppoa. Mikäli haluat ostaa täysin valmiin kodin, voit ostaa sen varaamalla omasi myynnissä olevista As Oy muotoisista uudiskohteistamme tai tilata sen haluamallesi paikalle ja omien tarpeidesi mukaisesti suunniteltuna ja toteutettuna uniikkina FIMMA-kotina. Toimitamme FIMMA-koteja myös asiakkaan omien arkkitehtisuunnitelmien pohjalta toteutettavina pakettitoimituksina, jolloin asiakas vastaa itse maanrakennus-, perustus-, sisustus- ja talotekniikan töistä.

Uudiskohteet

Uudiskohteen osto on helpoin ja suositun tapa ostaa täysin valmis FIMMA-koti. Uudiskohteet toteutetaan RS-järjestelmän mukaisin ehdoin taloyhtiömuotoisina hankkeina. Vastaamme kokonnaisuudessaan kohteiden toteutuksesta tontin hankinnasta ja suunnittelusta asuntojen luovutukseen asti. Asiakkaan ei tarvitse muuta kuin valita haluamansa sisustusmateriaalit ja lisävarusteet, tai tilata koti valmiiksi mietityn toimitussisällön mukaisena toimituksena. Asunnot varataan useimmiten loppuun heti ennakkomarkkinoinnin käynnistyttyä.

Valmiin kodin tilaaminen

Valmiit ja uniikit FIMMA kodit suunnitellaan ja toteutetaan tilaustyönä asiakkaan toivomalle paikalle täysin valmiina toimituksina. Tilauksesta toimitettavat valmiit FIMMA kodit toteutetaan yksittäisinä omakotitaloina, erillistaloina tai pienimuotoisina taloyhtiökohteina useammalle samalle alueelle FIMMA-kodin haluavalle asiakkaalle. Tämä tilaustapa sopii asiakkaille, jotka haluavat ostaa uuden ja valmiin FIMMA-kodin helposti ja haluamalleen paikalle tehtynä. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut valmiin kodin tilaamisesta.

FIMMA-koti pakettitoimituksena

Toimitamme FIMMA-koteja myös asiakkaan omien arkkitehtisuunnitelmien mukaan toimitettavina pakettitoimituksina. Pakettitoimitukset toteutetaan FIMMA-kodin rakenteilla ja detaljeilla valmiiden perustusten päälle. Vastaamme kohteen suunnittelutyön koordinoinnista, sekä rakenne-, elementti- ja talotekniikan suunnittelutyöstä. Toimitus sisältää CLT-massiivipuusta valmistetut ulkoseinät, väliseinät, välipohjat, yläpohjat ja julkisivut, puurakenteiset vesikattorakenteet, vesikaton alustan, karmittomat ja karmilliset ikkunat ja parvekelasiovet. Autamme tarvittaessa muissa hankinnoissa ja sisustusmateriaalien valinnoissa. Tämä tilaustapa sopii asiakkaille, jotka haluavat sisustaa ja varustella oman kotinsa itse.

FIMMA-toimitus

FIMMA-kohteet suunnitellaan aina yhteistyössä alan parhaiden suunnittelijoiden kanssa ja ratkaisujen toteuttamisessa meitä auttavat alansa parhaat FIMMA-kumppanit. Kohteen elementit urituksineen ja kaiverruksineen valmistetaan millintarkasti kuivissa tehdastiloissa. Siksi talon kokoaminen on nopeaa ja tehokasta, ja rakenteet ovat tarkasti paikoillaan vain päivien kuluttua niiden siirtämisestä kohteeseen. Kodin sisä- ja ulkopinnat toteutetaan asiakkaan toiveita ja talon uutta ympäristöä ja kotimaisemaa kunnioittaen.

Suunnittelu

Jokainen uniikki FIMMA-koti suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa, jotta kohde vastaisi täysin asukkaidensa tai rakennuttajansa toiveita. Kohteen kokonaissuunnittelusta vastaavat aina FIMMAn omat asiantuntijat, ja suunnitelmien toteuttamisessa auttavat tarkoin valitut yhteistyökumppanit.

Rakenne

Oli FIMMA-kohde sitten rivitalo, paritalo, omakotitalo tai vapaa-ajan asunto, sen rakenne on aina täyttä massiivipuuta. Käytämme kohteen rakentamiseen CLT-massiivipuuta, joka on paitsi kaunista ja kestävää, myös erittäin monipuolista ja ympäristöystävällistä. Massiivipuu antaa myös tilan hengittää ja pitää talon terveenä.

Varustelu

FIMMA-koti voidaan pinnoittaa täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti – tai jättää pinnoittamatta, jolloin puu itsessään on kotisi kaunein sisustuselementti. Sisustusmateriaalit ovat aina korkealaatuisia ja tarkoin kohteeseen valittuja, ja kaikki muukin varustelu tehdään tulevaisuutta ja asumismukavuutta ajatellen.

© Fimma Oy 2024 | Tietosuojaseloste | Evästeet