Massiivipuukoti Vantaalla

Talo T

Talo T

Talo T on upea omakotitalo-kokonaisuus Vantaalla. Se käsittää kolme rakennusta: omakotitalon, erillisen saunarakennuksen sekä vierastalon/ yksiön.

Talo T:n omaleimaisuus syntyy CLT-rakenteisista pinnoista, joissa on ulkoverhoiluna käytetty kauniisti harmaantuvaa lehtikuusta. Kolmen rakennuksen kokonaisuus sointuu arkkitehtonisesti kauniisti yhdeksi kokonaisuudeksi.

Talo seisoo tukevasti teräspaalujen päällä kalliolla. CLT rakennusmateriaalina mahdollisti villeimmätkin visiot avarista tiloista ja suurista ikkunapinnoista mutkitta. Tämä on ehdottomasti piilotettu helmi Vantaalla.

Tietoa rakennuksesta

Asiakas


Yksityinen

Sijainti


Vantaa

Valmistumisvuosi


2018

Kerrosala


270 m2

Huoneistoala


236 m2

Suunnittelija


KOLU arkkitehdit

Käytetyn puutavaran tilavuus yhteensä:


250m3

Käytetyn puun hiilivarastomäärä n. CO2 kg:


18 1350

Vastaa yhden suomalaisen hiilivarastoa:


17,6 vuotta

Terve.
Kestävä.
Kaunis.

Terve.
Kestävä.
Kaunis.

Suomalaista massiivipuuarkkitehtuuria.

FIMMA-kohteiden yksilöllinen kauneus syntyy yksityiskohtaisen arkkitehtuurin, laadukkaiden rakennusmateriaalien ja huippuammattilaisten yhteistyöstä.

Haluamme nostaa kotien laadullisten ja rakennusteknisten ominaisuuksien tason tulevaisuuden tavoitteita vastaaviksi. Siksi olemme hioneet FIMMA-konseptista myös mahdollisimman ympäristöystävällisen. Pääraaka-aineemme on vahva massiivipuu, joka antaa kodin hengittää, estää homeen kasvamisen rakenteissa ja pehmentää tilan akustiikkaa.

Tutustu FIMMAn konseptiin

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

jesse@fimma.fi
020 7870 440

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä