Elämää kestävä koti Oulussa

Villa Viertola

Villa Viertola

Villa Viertola on toimiva yksikerroksinen lapsiperheen koti. Sen sydämenä sykkii takka, joka erottaa keittiön ja ruokailutilan suuresta olohuoneesta. Kantava ideana Viertoloille oli rakentaa elämää ja elämäntilanteita kestävä koti. 

“Super-ihanalta tuntuu se, että meillä on semmoinen koti mistä ei tarvi ikinä mihinkään lähteä. Tämä on kuin puuveistos, jossa tuntuu ihanalta asua. Olohuone-ruokailutila on harjakattoinen eli siinä on vinot sisäkatot, se on superhieno. Siitä tykätään todella paljon. Se on meidän suosikkipaikkamme ja upein tila mitä talossamme on.” – Maarit Viertola

Tietoa rakennuksesta

Asiakas


Maarit ja Antti Viertola

Sijainti


Oulu

Valmistumisvuosi


2017

Kerrosala


189,5 m2

Suunnittelija


LUO arkkitehdit Oy

Käytetyn puutavaran tilavuus yhteensä:


116m3

Käytetyn puun hiilivarastomäärä n. CO2 kg:


84 506

Vastaa yhden suomalaisen hiilivarastoa:


8,2 vuotta

Terve.
Kestävä.
Kaunis.

Terve.
Kestävä.
Kaunis.

Suomalaista massiivipuuarkkitehtuuria.

FIMMA-kohteiden yksilöllinen kauneus syntyy yksityiskohtaisen arkkitehtuurin, laadukkaiden rakennusmateriaalien ja huippuammattilaisten yhteistyöstä.

Haluamme nostaa kotien laadullisten ja rakennusteknisten ominaisuuksien tason tulevaisuuden tavoitteita vastaaviksi. Siksi olemme hioneet FIMMA-konseptista myös mahdollisimman ympäristöystävällisen. Pääraaka-aineemme on vahva massiivipuu, joka antaa kodin hengittää, estää homeen kasvamisen rakenteissa ja pehmentää tilan akustiikkaa.

Tutustu FIMMAn konseptiin

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

jesse@fimma.fi
020 7870 440

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä